Restauracja
  • Domowy pasztet z 偶urawin膮 serwowany na grzance z pszennego pieczywa 
  • Ros贸艂 z makaronem i 艣wie偶膮 pietruszk膮
  • Roladka z kurczaka nadziewana mozzarell膮 i szynk膮 w sosie 艣mietanowym
  • Ziemniaki gotowane
  • Zestaw sur贸wek ( trzy rodzaje sur贸wek do uzgodnienia ) 
  • woda w karafkach
  • Kawa , herbata - bez ogranicze艅
  • Soki owocowe dwa smaki jab艂ko , pomara艅cza 鈥 bez ogranicze艅
  • Sa艂atka 鈥 Szefa Kuchni鈥 鈥 z grillowanym kurczakiem i boczkiem 
  • Krem pomidorowy z pesto bazyliowym i parmezanem
  • Schab nadziewany 艣liwk膮 w sosie pieczeniowym
  • Ziemniaki gotowane 
  • Zestaw sur贸wek ( trzy rodzaje sur贸wek do uzgodnienia ) 
  • woda w karafkach
  • Kawa , herbata - bez ogranicze艅
  • Soki owocowe dwa smaki jab艂ko , pomara艅cza 鈥 bez ogranicze艅
  • Carpaccio z buraka z kozim serem i rucol膮
  • Krem z cukinii z grzankami zio艂owymi 
  • Piecze艅 ze schabu  z sosem borowikowym 
  • Ziemniaki gotowane 
  • Zestaw sur贸wek ( trzy rodzaje sur贸wek do uzgodnienia ) 
  • woda w karafkach
  • Kawa , herbata - bez ogranicze艅
  • Soki owocowe dwa smaki jab艂ko , pomara艅cza 鈥 bez ogranicze艅
  • Mini sa艂atka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
  • Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym i 艂ezk膮 kwa艣nej 艣mietany
  • Trzy rodzaje mi臋s pieczonych serwowane na talerzach wraz z ziemniakami  :
  •                 Pieczony schab nadziewany morel膮
  •                 Sakiewka z kurczaka nadziewana szynk膮 i serem mozarella
  •                 Grillowane pol臋dwiczki wieprzowe
  • Ziemniaki gotowane 
  • Trzy sosy serwowane w sosjerkach : 艣liwkowy , balsamiczny , serowy 
  • Zestaw sur贸wek ( trzy rodzaje sur贸wek do uzgodnienia )  
  • Kawa , herbata 鈥 bez ogranicze艅
  • Soki owocowe dwa smaki jab艂ko , pomara艅cza 鈥 bez ogranicze艅
  • woda w karafkach
  • Bogacz wieprzowy z kluseczkami 鈥 serwowany z pieczywem
  • Boeuf Stroganoff 鈥 serwowany z pieczywem 
  • Aromatyczna zupa gulaszowa z grzybami i kluseczkami k艂adzionymi
  • Meksyka艅ska zupa chilli serwowana z pszennym pieczywem
  • Barszcz czerwony z krokietem (do wyboru z mi臋sem/ kapust膮 i pieczarkami/ kapust膮 i grzybami/ kapust膮
  • P贸艂misek zimnych w臋dlin: szynka wieprzowa, drobiowa, kie艂basa wiejska, kabanosy wieprzowe, salami
  • Pasztet trzy rodzaje: solo , ze 艣liwk膮 , z orzechami 
  • Tymbaliki drobiowe serwowane z cytryna lub octem 
  • 艢ledziki trzy rodzaje: w 艣mietanie z cebulk膮 , z jab艂kiem, cebulk膮 i papryk膮, w oleju
  • Deska ser贸w trzy rodzaje : Ser klasyczny , w臋dzony, sery ple艣niowe 
  • Mi臋sa pieczone trzy rodzaje: karczek , schab , filet z indyka 
  • Dwa sosy na zimno : Sos tatarski,  Sos cumberland 
  • Jarzynowa  
  • Cesarska  
  • Meksyka艅ska  
  • Grecka
  • Broku艂owa 
  •       sernik z polew膮 czekoladow膮 i bit膮 艣mietan膮
  •       szarlotka z cynamonem podana na ciep艂o z ga艂k膮 lod贸w waniliowych
  •       puchar lod贸w owocowych zi bit膮 艣mietan膮 i mi臋t膮